Inloggen bij Woordenboost

Wanneer je school/instelling is aangesloten bij Kennisnet federatie dan klik je hieronder op de inlog knop en kan je aan de slag.

Wanneer je instelling/school een eigen connectie met ons platform heeft dan moet je inloggen via de ELO van de instelling.
Problemen met inloggen?
Geen toegang tot WoordenBoost, terwijl dit wel zou moeten? Nog geen koppeling ingericht? Wat is Kennisnet Entree? Kijk bij de veelgestelde vragen.

Veelgestelde vragen

Hulp met inloggen

Wat is Kennisnet Entree?
Via Entree Federatie krijgen leraren en leerlingen toegang tot digitale lesmethodes en educatieve content van ruim 150 aanbieders. Met Entree Federatie hoef je maar één keer in te loggen (Single Sign on). Bovendien wordt de privacy van leerlingen goed geregeld.
Meer over Kennisnet Entree

Is mijn school aangesloten bij Kennisnet Entree?
Dit kun je heel makkelijk checken in deze lijst van Kennisnet.

Help! Ik krijg alleen de voornaam van de leerling te zien.
Als je als instelling wilt dat Kennisnet Entree naast de voornaam, ook de achternaam en Groep/Klas meegeeft aan WoordenBoost. Download dan het ARP document, vul de gevraagde gegevens in en stuur naar Kennisnet. Wanneer Kennisnet het document verwerkt heeft zullen ook groep/klas en achternaam van de leerling bekend zijn in WoordenBoost.

Een tegel in mijn ELO die direct WoordenBoost opent.
Als je instelling via kennisnet Entree inlogt, dan kun je de onderstaande link aan een tegel koppelen. Leerlingen en docenten/leerkrachten kunnen dan direct aan de slag met Woordenboost vanuit de ELO.https://api.woordenboost.nl/saml/entree-federatie/?sso

Wij hebben geen kennisnet Entree en willen een directe koppeling tussen de ELO en WoordenBoost.
Dan moet er een SAML connectie gemaakt worden tussen de ELO en WoordenBoost. Deel dit document met de ICT- coördinator van uw instelling en vraag of hij/zij de koppeling in gang wil zetten.

Meer vragen?
Neem contact op en we zullen u zo snel mogelijk helpen.

Neem contact op